Food camp 2021

Po téměř dvouleté covid pauze, kdy jsme nemohli tento úspěšný a informacemi nabitý kemp uspořádat jsem zavítali na Modravu. Tentokráte nás hostil penzion U Tří Sluk( https://www.chata-modrava.cz/chatamodrava/) .


Náš šéf kuchař Petr Matyš připravil spolu s MUDr. Janou Rybaříkovou krásný a bohatý program a boss Ivan Rybařík vše zahájil úvodní přednáškou. Všichni účastníci se naučili základy zdravé a vyvážené stravy. Založili kvalitní vývar. Vařili obiloviny, luštěniny a speciální potraviny z kuchyně Čistého sportu jako je například Miso , pickles nebo mořské řasy. Vrcholem prvního dne plného praxe byla tvorba energeticky vyváženého talíře, který skvěle chutnal.


Večer pak MUDr. Jana Rybaříková diskutovala s účastníky kempu na téma zdravá výživa v praxi.

V neděli již byla na pořadu dne soutěž ve skupinách, kde všichni účastníci kurzu ukázali svůj potenciál a jídla, která se vytvořila byla vskutku unikátní. 

Díky všem za účast a v listopadu 2022 se těšíme na Modravě opět naviděnou na již 3. ročníku Foodcampu.

Další články

IVAN RYBAŘÍK

AUTOR PROJEKTU
ČISTÝ SPORT, KONCEPT IVANA RYBAŘÍKA S.R.O.
Drahnětická 311, 391 33 Jistebnice

MICHAL ZÁPOTOCKÝ

ASISTENT PROJEKTU
Drahnětická 311, 391 33 Jistebnice

STANISLAVA HORÁKOVÁ

KOORDINÁTORKA PROJEKTU
Drahnětická 311, 391 33 Jistebnice