Po téměř dvouleté covid pauze, kdy jsme nemohli tento úspěšný a informacemi nabitý kemp uspořádat jsem zavítali na Modravu. Tentokráte nás hostil penzion U Tří Sluk( https://www.chata-modrava.cz/chatamodrava/) .
Náš šéf kuchař Petr Matyš připravil spolu s MUDr. Janou Rybaříkovou krásný a bohatý program a boss Ivan Rybařík vše zahájil úvodní přednáškou. Všichni účastníci se naučili základy zdravé a vyvážené stravy. Založili kvalitní vývar. Vařili obiloviny, luštěniny a speciální potraviny z kuchyně Čistého sportu jako je například Miso , pickles nebo mořské řasy. Vrcholem prvního dne plného praxe byla tvorba energeticky vyváženého talíře, který skvěle chutnal.
Večer pak MUDr. Jana Rybaříková diskutovala s účastníky kempu na téma zdravá výživa v praxi.
V neděli již byla na pořadu dne soutěž ve skupinách, kde všichni účastníci kurzu ukázali svůj potenciál a jídla, která se vytvořila byla vskutku unikátní.
Díky všem za účast a v listopadu 2022 se těšíme na Modravě opět naviděnou na již 3. ročníku Foodcampu.