Rýžový sirup je tekutější než ostatní rostlinné sirupy, má neutrální chuť a poměrně nízkou sladivost. Vyrábí se fermentací rýže. Neobsahuje fruktózu, ani sacharózu. Má nízký glykemický index a to kvůli vysokému obsahu maltózy, což znamená, že nezvýší hladinu cukru v krvi tak rychle, jako je obvyklý cukr nebo čistá glukóza. Nezatěžuje tedy slinivku.
Cascara je sušená dužina kávovníkových bobulí, třešní, a připravuje se jako čaj. Cascara kávový čaj obsahuje malé množství kofeinu a antioxidanty. Podporuje detoxikaci, čištění těla. Normalizuje trávicí systém, včetně střevní mikroflóry a má protizánětlivý účinek.
Perilla frutescens – Perila křovitá a nebo také Shiso, se vyznačuje citronovou nasládlou chutí. Snižuje míru únavy a vyčerpání, podporuje nervovou soustavu a produkci cytokinů a specifických protilátek, které zasahují téměř do všech dějů v organismu. Tyto látky potlačují některé nepřiměřené reakce organismu, jiné naopak příznivě regulují. Extrakt z listů červené odrůdy má vzhledem k obsaženým flavonoidům a antokyanům vysoký antioxidační potenciál. Tuky obsažené v oleji této byliny se vyznačují vysokým obsahem esenciálních mastných kyselin.
Zázvorová šťáva ze Zázvorovníku obecného – Zingiber officinale, nebo také Ginger, má antibakteriální a protizánětlivé účinky. Přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi, normalizuje činnost kardiovaskulárního, trávicího a dýchacího systému, posiluje přirozenou obranyschopnost. Je silným antioxidantem.
Kukicha je tradiční japonský zelený čaj v bio kvalitě, vyrobený pražením čajovníku čínského. Kukicha má alkalizující charakter, posiluje krev a proto nás posílí a osvěží, když jsme unaveni. Při přípravě čaje kukicha dochází k uvolnění velkého množství minerálních látek v tělem vstřebatelné podobě, jako např. vápník, hořčík, mangan, železo aj.
Umeboshi se vyrábí z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso. Umeboshi obsahují bílkoviny, minerály a tuky v dvojnásobném množství než jiné druhy ovoce. Jsou zvláště bohaté na vápník, železo a fosfor, mangan, sodík, hořčík apod. Tyto látky jsou zde obsaženy ve stoprocentně vstřebatelné podobě. Mají alkalizující účinek. Kyselina citrónová v umešvestkách usnadňuje vstřebávání zásaditých minerálů, jako železo, hořčík apod., z jiných potravin v tenkém střevě. Kyselina citrónová také odbourává v naší krvi a v tkáních kyselinu mléčnou, která se v těle vytváří při trávení a při námaze.
Mumio je horská pryskyřice nazývaná také “Slzy hor” nebo “Černé zlato”. Mumio je přírodní směs organických i anorganických látek. Anorganická část obsahuje více než 50 životně důležitých prvků, mezi nimi je 10 různých oxidů kovů. Organickou část tvoři kolem 30 makro i mikroelementů, 6 aminokyselin, řada vitamínů, éterické oleje a další biologicky aktivní látky. Všechny účinné látky jsou ve velmi dobře vstřebatelné formě.